Je to pálivé, korejské a kyselé - Kimči! Milujete ho a toužíte se ho naučit vyrobit? Umíte krájet nožem tak, abyste si při prvním pokusu neukrojili prsty? Jestli jste odpověděli dvakrát ano, tak se přijďte naučit připravit základní kámen korejské kuchyně.
Doplňující info:
Nezapomeňte se prosím přihlásit - jde o workshop pro omezený počet lidí (3 kola po maximálně 12 lidech)!
Už jste někdy něco krájeli a neukrojili si prst (jinak je to jednoduché)
Vše je na vlastní nebezpečí (hrozí, že se říznete nebo strouhnete)
Nejste alergický na nic z ingrediencí / jiný zdravotní problém (obsahuje rybí omáčku, cukr)
Nevadí vám když se zašpiníte - zástěry budou, ale stane se… (aneb v bílém oblečením to není ideální)
Alespoň 15 let (nebo doporučení od rodičů, že umíte vařit)