Rámen po česku

Rámen po česku

Sobota 25. 5. 2019 10:00–11:00
A2, studio stage

Zajímá vás, jak se v českých podmínkách a z lokálních surovin vyrábí rámen? Jste zvědaví, co kluky z Ramen Brno přimělo k tomu otevřít si v Brně bistro specializované právě na oblíbené japonské nudle? Máte skvělou příležitost zúčastnit se besedy s jedním z duchovních autorů projektu.

Přednášející


Jiří „Pratcho“ Vyzourek

Jiří „Pratcho“ Vyzourek

Brněnský rodák, který se posledních deset let toulal po světě, než se vrátil do rodné hroudy. Ze svých zkušeností si nejvíce cení svého dvouletého působení v pražské La Degustation a vedením olomoucké ENTREE RESTAURANT, kterou pomáhal budovat a první rok byl v roli manažera. V Ramen Brno se mimojiné stará o pohodlí a zážitek hostů a sociální sítě.